Que oferim

Servei a col·lectivitats:

Som Cuina destina un equip de cuiners i professionals de la cuina per proporcionar el servei en les instal·lacions equipades de cada empresa. Des d’allà, el nostre equip elabora els menus, que son adaptables i personalitzables en funció de les necessitats de cada empresa. El tipus de servei de restauració també és adaptable segons els requeriments del client.

Servei a menjadors escolars:

Som Cuina té una filosofia molt treballada sobre què hauria de ser un servei de menjador escolar de qualitat. La nostra determinació és que l’infant descobreixi el menjar a través d’una aposta ferma per aliments de primera qualitat, elaboracions tradicionals i preparacions fetes amb la mateixa cura i estàndards de qualitat que fem servir en la cuina per adults. Apostem per un procés d’elaboració dels àpats íntegrament fet des de les instal·lacions de cada centre escolar.

Servei de càtering

Som Cuina ha apostat per la construcció d’una cuina central, actualment en procés, per oferir un servei de càtering als clients que no disposin d’una cuina equipada a les seves instal·lacions.

Apostem per una cuina per a empreses de qualitat, on destaca el menjar saludable

¿Necesitas más información o quieres pedirnos un presupuesto? No dudes en ponerte en contacto con nosotros, estaremos encantados de poder ayudarte