Des de la nostra fundació el 2015, Som Cuina s’ha establert com una empresa de càtering de referència a la província de Barcelona, dedicada a portar experiències gastronòmiques a empreses i esdeveniments de tota mena.
Culpable de l’existència de Som Cuina. Format a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, grau de cuina i assolint una menció com a millor jove cociner de Catalunya.
Amb una trajectòria molt àmplia pels restaurants de Catalunya i França, com són: El Bulli de Ferran Adrià, Sant Pau de la Carme Ruscalleda, Els Tinars d’en Marc Gascons, Txez Les Anges a París, La Taverna d’en Grivé, Granollers .
Formada a Direcció de cuina i especialització d’alta cuina a l’escola superior d’hoteleria i Turisme Jesuïtes de Sarrià.
Amb un recorregut per grans restaurants com: Gaudir, Ca l’Arpa i Pierre Orsi.
Forma part de Som Cuina des dels inicis i avui dia també és soci actiu del projecte.
Format a l’Escola d’hostaleria i turisme de Girona, Grau de Forneria, pastisseria i confiteria i un grau superior de restauració. Trepitjant les millors cuines catalanes: El Celler de Can Roca i Mas Marroch.
Formada a l’escola d’hoteleria i turisme de Barcelona amb un grau de forneria, pastisseria i confiteria.
Fa més d’un any que ha arribat amb nosaltres i ens té encantats. El que fa ella no està a l’abast de qualsevol, enamorats dels seus errors que es converteixen en autèntiques joies a les elaboracions finals.
Formada amb cuina a l’escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona.
Si parlem de persones productives, ella seria tot un exemple, no té per les grans produccions, mordeix la feina com ningú.
Formada a Almeria com a Tècnica Superior en animació i activitats física i esportives.
Va tornar a Catalunya i es va enamorar de la restauració. Amb un compromís incalculable, atén de forma agradable i talentosa totes les vostres sol·licituds. Procura per tot l’equip i es preocupa de cobrir les necessitats de tots els membres. Les seves tasques són essencials, tranquils que no es deixen perdre ni un detall.
Darrere de cada esdeveniment exitós hi ha un equip de professionals apassionats. Des de xefs experimentats fins a coordinadors d’esdeveniments meticulosos, cada membre de Som Cuina contribueix amb la seva valoració per assegurar que la teva experiència de càtering sigui impecable. Ens sentim orgullosos del nostre treball en equip i l’excel·lència en el servei que oferim.
A punt per portar la teva empresa o esdeveniment al següent nivell?
Segueix-nos a les nostres xarxes!
Som Cuina SL 2024 | Avís Legal | Política de Privadesa | Política de galetes | Declaració d’accessibilitat | Mapa Web
Desenvolupat per entuition